Uvjeti poslovanja

OBAVIJEST: Nastavno na razvoj Covid-19 situacije u Hrvatskoj unaprijed se želimo ispričati ukoliko bi zbog više sile došlo do produljenja roka dostave.
Radnim danima smatraju se dani od ponedjeljka do petka.

PRAVNE ODREDBE

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi firma NGN INTERNETIONAL d.o.o. Ulica Vice Vukova 6, 10000 Zagreb.
NGN INTERNETIONAL d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
NGN INTERNETIONAL d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba.
NGN INTERNETIONAL d.o.o. ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. NGN INTERNETIONAL d.o.o. zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjena. NGN INTERNETIONAL d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu opcije rješenja.
Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi.
Ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte prodaju NGN INTERNETIONAL d.o.o. ili posjetite neki od maloprodajnih dućana

GARANCIJA PRIVATNOSTI

Mi u NGN INTERNETIONAL d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših posjetioca i kupaca, u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009)
Svi zaposleni u NGN INTERNETIONAL d.o.o . i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo posjetioce i kupce o načinu korištenja tih podataka. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Osobni podaci kupaca spremljeni su u informatičkom sustavu tvrtke NGN INTERNETIONAL d.o.o. i čuvaju se na sigurnom mjestu i dostupni su samo zaposlenima NGN INTERNETIONAL d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obavještavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web stranice.
NGN INTERNETIONAL d.o.o. garantira da osobni podaci korisnika Web stranice NGN INTERNETIONAL d.o.o. neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite suglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahtjeve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe kontrole poslovanja.
Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da NGN INTERNETIONAL d.o.o. može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/2003 i 118/2006) i Zakona o elektroničkoj trgovini(NN br. br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009) , obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obavještavanja o novim proizvodima i uslugama.

CJENIK

Na stranicama kataloga možete pogledati cijene i artikle koji su dostupni u našim maloprodajnim trgovinama. Pojedini artikli istaknuti na stranici nisu dostupni u trgovinama, isto tako svi artikli koji se nalaze u trgovinama nisu dostupni za prodaju preko web stranice. Sve cijene navedene na stranici su maloprodajne i u sebi imaju uračunat PDV od 25%.
Trudimo se da stanje i navedene cijene budu usuglašene sa ponudom u trgovinama širom Hrvatske, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost eventualnih odstupanja.

NAČINI PLAĆANJA

Trenutno je moguće plaćanje samo pouzećem robe prilikom dostave.

UVJETI DOSTAVE

Dostava se vrši GLS kurirskom službom i to isključivo radnim danima od 08-16. Naručene artikle kurirska služba dostavlja u roku od 8 radnih dana. Tijekom akcija, moguć je duži rok isporuke. Za određivanje točnog vremena dostave prethodno će Kupca kontaktirati ovlašteni dostavljač.

Prilikom kupnje molimo Vas da ostavite broj telefona ili mobitela kako bi Vas u slučaju potrebe kurir mogao dodatno kontaktirati.

Dostava je besplatna na iznos kupnje iznad 350 kn, a za iznose manje od 350 kn dostava se naplaćuje u iznosu od 36 kn.

Cijenu poštarine moguće je vidjeti prilikom naručivanja, unutar košarice.

Ako nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobijete nikakvu obavijest o statusu narudžbe niti isporuku, molimo javite se na info@ninewest.hr kako bismo mogli poduzeti potrebne korake da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

U slučaju povrata ne refundiramo trošak poštarine ukoliko je ista naplaćena prilikom narudžbe.

Prodavatelj zadržava pravo ne isporučiti naručeni proizvod u slučaju nedostatka na skladištu, tvorničkog oštećenja ili uslijed tehničke greške. U tome slučaju, Prodavatelj će obavijestiti Kupca te mu ponuditi alternativni proizvod iz svoje ponude. Prodavatelj ne snosi odgovornost ukoliko Kupac ne dobije obavijest uslijed tehničke greške (odlazak e-maila u spam folder ili slično).

U slučaju da prilikom dostave Kupac na označenoj adresi nije prisutan, kupljeni proizvode može preuzeti druga punoljetna osoba koju je kupac naveo u narudžbi. Osoba koja preuzima kupljeni proizvod i sve prateće dokumente prilikom primopredaje navodi svoje ime i prezime i datum zaprimanja i potpisuje primopredajnu dokumentaciju.

Prilikom preuzimanja pošiljke/paketa kupac je dužan vizualno pregledati izgled paketa te ima pravo odbiti preuzimanje pošiljke. Kupac je dužan po preuzimanju pošiljke fizički provjeriti sadržaj paketa te, u slučaju da neki od naručenih artikala nedostaju, odmah, a najskasnije u roku od 72 sata o tome obavijestiti NGN INTERNATIONAL d.o.o. Protekom roka od 72 sata kupac gubi pravo prigovora da naručeni proizvod nije bio u isporučenoj pošiljci/paketu, te će se smatrati da mu je naručeni proizvod fizički predan u posjed.

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Sukladno Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11,7 8/15) i Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15) reklamacije vezane za materijalne nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

NGN INTERNATIONAL d.o.o.
Ulica Vice Vukova 6,
10000 Zagreb
tel: 091/4840-800
e-mail: info@ninewest.hr

Odgovornost za materijalne nedostatke proizvoda 24 mjeseca je na trgovcu. U prvih 6 mjeseci od kupovine trgovac snosi trošak vještačenja ukoliko je vještačenje potrebno kako bi se dokazao materijalni nedostatak.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor (npr. ugovor o kupnji pojedinog proizvoda) ne navodeći razloge za to u roku od 15 dana od datuma isporuke proizvoda.

Ugovor možete raskinuti koristeći dolje navedeni obrazac.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti u PDF obliku.

U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Povrat plaćenog izvršit ćemo Vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Da bi mogli ostvariti pravo na povrat molimo da nas obavijestiti o svojoj odluci porukom putem kontakt forme (info@ninewest.hr)  ili telefonom na 091 484 0800 kako bismo Vas uputili u detalje adrese za povrate.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji se izvršila uplata. Za plaćanje pouzećem sredstva ćemo uplatiti na Vaš tekući račun. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.

Prilikom povrata naručenog artikla ukoliko kupac traži povrat sredstava, kupac snosi trošak povrata te artikl šalje po kurirskoj službi po izboru kupca i po uvjetima koji odgovaraju kupcu.

U slučaju povrata ne refundiramo trošak poštarine ukoliko je ista naplaćena prilikom narudžbe.

Zbog dodatnih troškova službe HP (Hrvatske pošte) nismo u mogućnosti preuzimati pakete koji se dostavljaju HP službom. Povrate svih drugih dostavnih i kurirskih službi primamo.

Prilikom zamjene artikla potrebno je poslati ispunjen Obrazac kako bi provjerili raspoloživost željenog artikla za zamjenu. U slučaju zamjene razmjenu paketa pokreće NGN INTERNATIONAL d.o.o. na način da ćete prilikom isporuke željenog artikla za zamjenu, po istom kuriru povratno poslati prvi artikl koji mjenjate. Trošak dostave slanja zamjenskog artikla u jednom smjeru plaća NGN INTERNATIONAL d.o.o. a u drugom kupac koji trošak dostave u iznosu od 36kn plaća prilikom pouzeća. Povrat ili zamjena artikla za drugi model ili drugu veličinu moguća je samo ukoliko artikl nije nošen. Artikl treba vratiti u neoštećenoj originalnoj ambalaži i zapakiranog u dodatnu ambalažu za transport. Ukoliko artikl nije vraćen u neoštećenoj originalnoj ambalaži povrat ili zamjena na žalost neće moći biti realizirani.

Stanje vraćenog artikla isključivo je odgovornost kupca. GLS-ovi djelatnici nisu nužno upoznati s pravilima i procedurama tvrtke NGN INTERNATIONAL d.o.o. već se kupci moraju držati uputa navedenih na našim stranicama te na Obrascu za povrat i zamjenu.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora preuzmite ovdje.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati putem kontakt forme na info@ninewest.hr.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.